Beauty

Tunsori bob lung. 10 idei superbe  

A. S.
December 12, 2019 16:11 PM

Potrivit hairstyliștilor, în 2020 se va purta părul de lungime medie, astfel că tunsorile bob lung vor fi unele dintre cele mai căutate. Așadar, iată 10 idei de tunsori bob lung din care să poți alege ceea ce îți place și ți se poatrivește. 

O tunsoare clasică, bobul lung rămâne în tendințe. Mereu reinterpretate, ca și în 2019, și în 2020 vor fi la modă tunsori bob lung, în cele mai diverse variații. Aranjarea unei tunsori bob lung nu necesită mult timp sau multe ustensile, veți avea nevoie doar de un uscător de păr, o perie rotundă și niște spumă de păr. Pentru a crea o coafură festivă folosiți placa, bigudiurile sau ondulatorul. Cu ajutorul lor veți obține niște șuvițe romantice sau o aranjare dezordonată.

Tunsori bob lung cu breton

Bretonul lung este în vogă în acest an. Acesta va împrospăta fața și va ascunde micile ei imperfecțiuni și vă va pune în evidență trăsăturile frumoase. Totuși, o tunsoare clasică este bobul lung cu bretonul drept tăiat imediat deasupra sprâncenelor.

Tunsori bob lung cu breton. Femeie bruneta
Tunsori bob lung cu breton

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bel Nedina (@belnedinahair) on

Tunsori bob lung 2019

Bobul lung, mediu și chiar scurt a fost foarte des întâlnit în 2019, iar acest trend va continua și anul viitor, potrivit stiliștilor.

 

Tunsori bob lung 2019. Femeie blonda tunsa bob
Tunsori bob lung 2019

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lou. 💛 (@lou.bilfon) on

Citește și: CELE MAI FRUMOASE TUNSORI DE TIP BOB VĂZUTE PE PODIUMURI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edu Ferreira (@eduferreiraoficial_) on

Citește și: TUNSORI PENTRU PĂR MEDIU LA MODĂ ÎN 2019

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #amamoscabelocurtinho (@amamoscabelocurtinho) on

Tunsori bob lung filat

Bobul lung filat sau bobul carre a devenit foarte apreciat în ultimii ani, Acesta se potrivește oricărui tip de față, mai ales dacă stilistul știe exact, în funcție de forma feței de unde să pornească cu scările filate. În cazul unei fețe rotunde sau pătrate  este necesară o atenție deosebită, niciodată scările nu ar trebui să înceapă mai sus de linia de maxilarului.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Island Day Spa (@theislanddayspa) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerilyn Ghaisarzadeh Vivids (@gerilynghaisarzadeh) on

Tunsori bob lung drept

Tunsorile bob lung drept sunt clasice și contemporane în același timp. Potrivite și ele oricărui tip de față, acestea sunt și foarte ușor de îngrijit și de coafat, fără să necesite prea multe bătăi de cap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blondies Hair & Beauty (@blondies_hair_beauty) on

Tunsori bob lung asimetric

Și asimetria este la modă și se potrivește pentru orice lungime a părului. Bobul lung asimetric poate atenua unele mici imperfecțiuni ale feței, cum ar fi, de exemplu, pomeții mari ori bărbia prea îngustă Bobul lung tuns asimetric este recomandat mai ales persoanelor cu fața rotundă sau pătrată, șuvițele mai lungi acoperind din lățimea feței. Dacă este coafat și cu ușor volul în partea de sus a capului, am putea spune că este tunsoarea ideală pentru persoanele cu o astfel de formă a feței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✂HairCOLORIST_Kiev (@vitalii_savonyuk) on