Beauty

Tunsori cu breton. Cele mai în vogă variante

ioana pana
August 20, 2019 11:46 AM

Impulsul unei schimbări de look, respectiv a unei tunsori cu breton, este cunoscut fiecăreia dintre noi. Fie că este după o decepție în dragoste, sau odată cu schimbarea anotimpului, nevoia unui fresh start se resimte prima dată la nivelul hairstyle-ului.

Pe aceeasi temaIată tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

Iar când suntem „bombardate” cu imagini cu franțuzoaice nonșalante, cu bretonuri lungi, lejere, parcă nici rezistatul tentației unei schimbări majore nu mai este o opțiune. Tocmai din acest motiv, am selectat cele mai în vogă variante de tunsori cu breton. Inspiră-te și fă schimbarea!

Tunsori pentru păr lung și mediu

Pesemne cel mai popular trend în materie de hairstyling al momentului, tunsoarea cu breton lung, à la française, a cucerit întreg internetul. Ușor de întreținut și potrivit oricărei fizionomii, cu acest tip de tunsoare nu ai cum să dai greș.

O altă variantă potrivită părului lung sau mediu este bretonul neglijent. Poate cel mai ușor de întreținut tip de breton, bretonul neglijent se potrivește în special doamnelor cu păr ondulat sau creț. Conturează un look cool și effortless.

Tunsori pentru păr scurt

Bretonul scurt și perfect drept este o opțiune inedită, care îți garantează că nu vei putea trece neobservată. Acesta se potrivește doar unor anumite conformații faciale, așadar consultă-te cu hairstylist-ul tău înainte să faci această schimbare.

Un clasic în viață, bretonul cu cărare pe mijloc pare că nu se va demoda niciodată. Printre fanele sale se numără Alexa Chung și Taylor Swift. Fizionomia ideală unui astfel de breton este o față ovală sau rotundă și niște pomeți proeminenți.

Urmărește galeria foto pentru alte idei inspiraționale de breton.