Beauty

Tunsori în funcție de zodie! Cum să-ți coafezi părul pentru Paște

alexandra dutu
April 6, 2018 13:23 PM

Știm că ești ocupată cu toate pregătirile pentru masa de Paște, însă nu trebuie să uiți de tine și să ai grijă să-ți impresionezi prietenii și familia și cu look-ul tău proaspăt, nu numai cu mâncărurile delicioase. Iată câteva sugestii pentru cele mai potrivite tunsori în funcție de zodie.

Tunsori în funcție de zodie:

Berbec – pentru că nativele acestei zodii cele mai potrivite tunsori sunt cele pixie, care ies în evidență.

Taur – femeile născute în această zodie sunt persoane perseverente, caracteristica lor definitorie fiind seriozitatea. Astfel, cel mai potrivit pentru nativele Taur ar fi tunsorile și coafurile cu breton inegal. Dacă au părul ondulat, ar putea încerca o schimbare radicală și la îndemână: pentru o zi să-și poarte părul îndreptat cu placa.

Gemeni – nativele din această zodie sunt persoane efervescente și sexuale. Pentru a-și pune în valoare aceste caracteristici cu ajutorul tunsorii, ar trebui să opteze pentru tunsori medii și păr ondulat. Acest tip de coafură le va pune în evidență și mai bine feminitatea.

Rac – doamnele și domnișoarele născute în această zodie sunt romanticele zodiacului. Tunsorile ușor filate sunt cele mai potrivite pentru ele, căci le accentuează aerul de visătoare.

Leu – nativele acestei zodii sunt recunoscute prin puterea pe care o emană prin propriul caracter. Pentru a accentua această caracteristică, cea mai potrivită tunsoare pentru femeile din această zodie sunt tunsorile bob.

Fecioară – dacă ești născută în acest semn zodiacal, știi deja că ești mereu în căutare de ocazii, oportunități sau persoane de care să se îndrăgostească. Pentru tine, cea mai potrivită tunsoare este cu părul lung, drept și cărare pe mijloc.

Balanță – aceste native își doresc mereu să fie elegante, așa că cel mai indicat pentru acestea ar fi o tunsoare în scări, îndiferent de lungimea părului.

Scorpion – femeilor scorpion le place libertatea, așa că au nevoie de un look ”aerian”, care este cel mai bine evidențiat de tunsorile medii, cu părul semi-ondulat.

Săgetător – nativele din acest semn zodiacal sunt femei jucăușe, iar cel mai potrivit pentru acestea ar fi tunsorile îndrăznețe. O tunsoare pixie, cu breton, le pune cel mai bine în evidență.

Capricorn – simplitatea și bunul-gust sunt caracteristicile esențiale ale femeilor Capricorn. Tunsorile office, fie că sunt pentru părul lung sau prinse în coadă de cal, fie că sunt tunsori drepte, pentru părul mediu, sunt cele mai potrivite pentru doamnele și domnișoarele Capricorn.

Vărsător – Senzualitate este cuvântul care le descrie cel mai bine pe nativele acestei zodii. Tunsorile cu o cărare pe o parte sau un semi-bob, care să pe acopere ocazional o parte din față, sunt cele mai potrivite.

Pești – nativele acestei zodii doresc mereu să se impună, așa că o tunsoare cu breton drept e cea mai potrivită pentru ele.