Beauty

Tunsori la modă în 2019! Cele mai avantajoase idei

adelina.duinea
March 6, 2019 13:04 PM

În materie de hairstyling, anul 2019 nu va fi unul revoluționar. Coafurile și tunsorile la modă vor fi, de fapt, reinterpretări ale clasicului breton sau bob. Tendinţele în materie de culoare sunt blondurile calde, nuanţele formate dintr-un amestec de bej, maro şi auriu, nuanţele pământii şi revenirea nuanţei de roşu-portocaliu.

Tunsori la modă în 2019! Cele mai avantajoase idei

După cum spuneam, în materie de tunsori, 2019 nu surprinde cu nimic. Nu sunt în vogă tunsorile ieșite din comun, coafurile extravagante sau culorile țipătoare. Accentul cade pe tunsorile simple, elegante și pe culorile naturale.

Tunsori la modă în 2019: Întoarcerea bretonului

Destul de greu de întreținut, bretonul revine totuși în forță în 2019. Adesea incomod, bretonul are un mare defect: nu avantajează pe oricine. Atenție! Dacă ai fruntea îngustă, evită-l cu orice preț. Dacă dimpotrivă, ai fruntea ceva mai lată, dă-i o șansă. S-ar putea să-ți placă!

La modă este bretonul secționat în două sau chiar și cel într-o parte. Un astfel de breton nu afectează vederea și îndulcește trăsăturile feței.

?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Citește și: Iată tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

Tunsori la modă în 2019: Bob

Considerată neadecvată la sfârșitul secolului al XIX-lea, tunsoarea bob câștigă admirație și apreciere începând cu anul 1920. După anul 1930 își pierde din admiratori, revenind în două valuri, o dată în 1960, iar mai târziu în anii 2000. Chiar și în 2019, tunsoarea bob încă atrage multe dintre celebritățile de la Hollywood. Este ușor de întreținut, rapid de coafat și flatează doamnele și domnișoarele cu forma feței alungita, pătrată sau dreptunghiulară.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Tunsori la modă în 2019: Tunsori drepte

Lungi sau scurte, tunsorile drepte avantajează în mod deosebit persoanele cu firul de păr subțire. Conferă densitate și volum la vârfuri, fiind o alegere perfectă pentru doamnele și domnișoarele cu părul mai rar.

?

A post shared by Perrie Edwards ✌️? (@perrieedwards) on

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Citește și: Beneficiile uleiului de cocos pentru păr

Tunsori la modă în 2019: Tunsori în scări

Tunsoarea în scări avantajează mai ales persoanele cu părul des. Oferă fluiditate, strălucire și eleganță.

A post shared by Sophia Esperanza (@sophiaesperanza) on

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on

Citește și: Coafuri pentru păr scurt la modă în 2019