Beauty

Tunsori la modă în 2020. Ce ți se potrivește

A. S.
December 22, 2019 13:48 PM

Dacă vrei să știi ce tunsori sunt la modă în 2020, ei bine, stiliștii spun că părul mediu este vedetă. Cu toate acestea, este bine să știi ce ți se potrivește cu adevărat din tendințele anului ce vine. 

Părul coafat lejer și tunsorile medii vor fi un hit în anul 2020.

Tunsori la modă în 2020. Care sunt trendurile

În ceea ce privește tendințele în tunsori, în 2020, speialiștii susțin că se poartă părul mediu și părul scurt, bobul mediu, dar și tunsorile asimetrice. În ceea ce privește coafatul, în 2020 poți opta pentru coafurile lejere pe care le poți obține de una singură acasă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HABIT EXTENSIONS & COLOR/CUTS (@hair.by.alexa) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HABIT EXTENSIONS & COLOR/CUTS (@hair.by.alexa) on


Vedeta sezonului este tunoarea pe mediu, pe drept. Se poartă tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu breton sau fără, bretonele de deasupra sprâncenelor, în niciun caz cele lugi și groase, spun specialiștii despre ce tunsori se poartă în 2020

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HABIT EXTENSIONS & COLOR/CUTS (@hair.by.alexa) on

Citește și: TUNSORI 2020 PENTRU PĂR MEDIU. CE SE VA PURTA ANUL VIITOR

Tunsori la modă în 2020, în funcție de forma feței

Indiferent ce tunsori sunt la modă în anul 2020, nu poți alege să te tunzi într-un anume fel, fără să știi ce se potrivește formei feței tale. Asta pentru că îndiferent care sunt trendurile în hairstyle, acestea trebuie adaptate la fizionomie.

Tunsori la modă în 2020 pentru față rotundă

Dacă te încadrezi în această categorie, scopul tău este să creezi iluzia optică de alungire şi să domoleşti liniile curbe. În acest sens, trebuie să creezi cât mai puţin volum în jurul feţei. Te avantajează: tunsorile care încadrează perfect bărbia. De asemenea, se recomandă aşa-numitele tunsori în scări, fiindcă subţiază faţa, ascunzând părţile laterale. Poţi să încerci şi tunsorile filate, care creează efectul de alungire de care ai atâta nevoie. Meşele care încadrează obrajii să fie lungi. Evită: tot ceea ce înseamnă tunsori în linii drepte sau buclele, dacă ai părul scurt sau mediu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HABIT EXTENSIONS & COLOR/CUTS (@hair.by.alexa) on

Tunsori la modă în 2020 ovală

Eşti o norocoasă, fiindcă aceasta este considerată, de către specialişti, forma ideală. Lung sau scurt, filat sau drept… Datorită proporţiilor simetrice, poţi încerca aproape orice în materie de coafuri. Te avantajează: tunsorile bob de orice fel, bretonul, dar şi buclele lejere.

Tunsori la modă în 2020 pentru față pătrată

Dacă te afli în această situaţie, ceea ce trebuie să urmăreşti este să „îndulceşti” linia mandibulei. Ţi se potrivesc de minune coafurile cu bucle, dar şi părul lung, în trepte, pornind chiar de la linia mandibulei. Evită: tunsoarea-bob şi bretonul drept.

Tunsori la modă în 2020 pentru fața triunghi

Bărbia ascuţită reprezintă punctul focal al feţei tale. Pune accent pe ochi sau pomeţi printr-un breton dat într-o parte. Lungimea părului trebuie să ajungă cel puţin la nivelul mandibulei. Dacă îţi place să porţi părul lung, cere-i stilistului tău să-ţi tundă câteva şuviţe la nivelul pomeţilor. Evită: tunsorile scurte.