General

Tyler Cameron vorbește despre relația lui cu Gigi Hadi

iulia.statie
September 25, 2019 15:53 PM

Cameron și Gigi Hadid au fost surprinși împreună la întâlniri nocturne în neliniștitul New York, călătorii spontane iar Gigi a fost pozată imediat ce a petrecut noaptea în apartamentul lui Cameron. Ba chiar, cei doi au fost alături unul de celălalt și în momentele grele, atunci când modelul a avut nevoie cel mai tare de o companie, după moartea bunicii sale.

Pe aceeasi tema10 cupluri celebre care s-au despărțit și împăcat apoi

Ceea ce a declarat însă Tyler într-un interviu oferit celor de la Entertainment Tonight este surprinzător, căci nimeni nu se aștepta la asta. „Suntem doar prieteni. Acesta este punctul în care ne aflăm. Ea este o persoană foarte bună și uimitoare, însă ținem relația la un nivel prietenesc.”, a spus acesta.  „Este o persoană minunată, ne distrăm de minune împreună.”, a adăugat.

Întrebat dacă este îndrăgostit de un anume model, Cameron a răspuns: „Mă aflu într-un punct în viața mea în care nu doresc să vorbesc despre relațiile mele. Până acum totul a fost public, dar acum încerc să ies la întâlniri fără a se afla. Nu sunt îndrăgostit de nimeni în acest moment. Sunt îndrăgostit de mine.”

Cameron dorește să se axeze pe cariera de model, care îi merge foarte bine. Deși relația dintre cei doi a intrat în atenția presei în urmă cu două luni și continuă de atunci să petreacă timpul împreună, nici unul, nici celălalt nu dorește să dea detalii. Cameron îi cunoaște familia lui Gigi și chiar se înțelege foarte bine cu rudele modelului.

O sursă însă a dezvăluit că relația dintre cei doi nu este încă exclusivă „Gigi a ieșit dintr-o relație serioasă iar Tyler tocmai a terminat un show de dating. Cei doi se bucură de construirea unei relații mai întâi, merg la întâlniri și se distrează. Nu este nimic mai mult de atât în acest moment.”, a zis sursa.

Sursă: Harper’s Bazaar