News

Ce a postat Valentina Pelinel pe Instagram, înainte ca soţul ei să fie din nou închis

andreea voicu
February 8, 2019 13:25 PM

Valentina Pelinel s-a bucurat extrem de puţin de clipele petrecute în compania soţului său, Cristi Borcea. Vineri, 8 februarie, fostul acţionar dinamovist a fost condamnat din nou la închisoare, iar decizia este definitivă.

Blondina va naşte iar singură, ea fiind însărcinată a doua oară, de data aceasta cu gemeni. Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar în 2018 s-au căsătorit în Ungaria. Cei doi mai au împreună un băieţel în vârstă de 2 ani, pe Milan Cristian.

Ce a postat Valentina Pelinel pe Instagram, înainte ca soţul ei să fie din nou închis

În timpul în care afaceristul a fost liber, el a răsfăţat-o pe Valentina Pelinel cu vacanţe şi cadouri scumpe. Fericită din cale afară, fostul model a postat pe contul de Instagram imagini cu ea, Borcea, şi băieţelul pe care îl au împreună.

Chiar şi înainte ca fostul boss de la Dinamo să fie încarcerat din nou, blondina a publicat o fotografie cu ea. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple în doar câteva zile.

De data aceasta, Cristi Borcea este acuzat că a prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu aproximativ 28 de milioane de euro.

 

View this post on Instagram

 

The beauty of flowers ?❤???@paperflowersbysimona

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on