News

Ultimele detalii despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Ce ținute vor purta mirii și unde va avea loc nunta

Verdict.ro
September 27, 2018 13:03 PM

Se apropie ziua cea mare pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cei doi urmează să se căsătorească în Ungaria. Ceremonia va fi una restrânsă, iar mirele va avea patru cavaleri de onoare.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, despre mutarea iubitului ei în România

Ultimele detalii de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Ce ținute vor purta mirii și unde va avea loc nunta

Nunta omului de afaceri și a fostului model va avea loc pe 30 septembrie. Potrivit Libertatea, la petrecere vor fi prezente 40 de persoane: familia și prietenii de care Cristi Borcea a avut grijă și i-a cazat la un hotel de cinci stele din capitala Ungariei.

Cei care îl vor conduce la altar sunt Gigi Nețoiu, Victor Pițurcă, Nicușor Stan și Ioan Becali, potrivit Libertatea.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea.

DA ❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, născut în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.