Fashion

Uma Thurman, apariție inedită alături de fiul ei

iulia.statie
January 21, 2020 15:58 PM

Uma Thurman face de multă vreme furori pe covorul roșu cu ținutele ei în stilul Old Hollywood, iar în ultimii ani, copiii săi au intrat și ei în atenția presei datorită look-urilor interesante propuse de aceștia.

Pe aceeasi temaDermatologul lui Cindy Crawford a lansat cea mai bună mască pentru gât și decolteu

Maya Hawke, fata pe care o are împreună cu Ethan Hawke, și-a început cariera în actorie și a avut parte numai de succes, apărând în cunoscuta peliculă ‚Once Upon a Time…in Hollywood’ și în serialul ‚Stranger Things’. Între timp, a devenit și una dintre favoritele brand-ului Miu Miu, fiind prezentă în campania lor pentru primăvară 2019.

Uma Thurman, apariție inedită alături de fiul ei

Mai mult, Levon, în vârstă de 18 ani, calcă și el pe urmele părinților lui extrem de cunoscuți, însă preferă să fie foarte discret. Totuși, nimeni nu poate să nu îl remarce când participă alături de Thurman la evenimente pe covorul roșu. Fiind și el un fan al modei, acesta a mers alături de mama sa la show-urile Prada din New York, potrivit Vogue.

Acum, se pare că el este pregătit să incorporeze ultimele trend-uri în ținute alese de el. Prezentă la show-ul Dior pentru colecția haute couture pentru primăvară 2020 în Paris, Thurman a apărut ținându-se de mână cu fiul său, îmbrăcată într-o ținută formată dintr-o jachetă formidabilă, semnătură a brand-ului menționat mai sus, pantaloni culottes și o a doua jachetă, într-o nuanță gri. Hawke s-a asortat subtil cu mama sa, cu un look format dintr-o jachetă bomber, un pulover și pantaloni negri, cu un croi drept.

A avea una dintre cele mai bune actrițe din lume ca și mamă clar vine cu multe sfaturi, secrete și calități la pachet.