News

Uma Thurman spune că mariajul său cu Gary Oldman a fost o greșeală

iulia.statie
July 10, 2020 14:12 PM

Există multe zvonuri conform cărora Sean Penn le-a făcut cunoștiință lui Thurman cu Oldman în timp ce aceștia filmau la pelicula ‚State Of Grace’ în 1989, deși actrița încă avea o relație cu regizorul Phil Joanou.

Pe aceeasi temaCinci filme care au avut un rol important în fashion de-a lungul anilor

Cum s-au cunoscut Uma Thurman și Gary Oldman

În 2014, Joanou spunea pentru publicația Filmmaker Magazin că aceștia formau un cuplu în timp ce se filma pentru ‚State of Grace’, iar cei doi s-au căsătorit imediat după terminarea filmărilor. Potrivit publicațiilor People și AnOther Magazine, starurile s-au cunoscut în Anglia, în timp ce vedeta avea 18 ani.

Olman a divorțat de prima soție, actrița Lesley Manville, cei doi având un fiu împreună, pe nume Alfie, în anul 1989, iar în următorul an, acesta o lua de soție pe Thurman. Deși cei doi au avut o relație extrem de discretă, nefiind multe informații despre timpul petrecut ca și cuplu, ei au hotărât să divorțeze la mai puțin de doi ani de la nuntă.

Cât despre relația lor, se pare că ambii cred că a fost o greșeală. În 1996, Thurman le povestea celor de la Vanity Fair că mariajul lor trebuia să ajungă la final.

De ce s-au despărțit cei doi

„Ne-am cunoscut când aveam 18 ani. El era cu 12 ani mai mare. A fost o dragoste nebună care trebuia să ajungă la final. El a fost prima mea dragoste. Nu aveam altă experiență.”, a povestit ea.

Cât despre Oldman, ce se află acum la mariajul cu numărul cinci, a dezvăluit că relațiile sunt un lucru extrem de greu, ba chiar a glumit că unul dintre cele trăite a durat doar 10 minute, amintind de căsnicia cu Thurman, ce a fost cea mai scurtă: „Nu cred că a însemnat ceva pentru unul din noi.”

Fosta lui soție a fost de acord cu afirmația lui, spunând: „Nunțile adolescentine sunt unele dintre lucrurile ce nu au valoare.”

Oldman s-a căsătorit de încă trei ori după divorțul de actriță, cu Donya Fiorentino în 1997, cu Alexandra Edenborough în 2008 și cu Gisele Schmidt în 2017. Acesta are doi copii cu Fiorentino, Gulliver, în vârstă de 22 de ani și Charlie, 21 de ani.

Și Thurman s-a căsătorit cu Ethan Hawke în 1998, aceștia având doi copii împreună, Maya, 22 de ani și Levon, 18 ani. Relația nu a avut succes, starurile divorțând în 2005. Totuși, actrița o primea în viața ei pe Luna în 2012, fetița pe care o are cu bancherul Arpad Busson.