News

Un fost partener de-al Ducesei Meghan Markle, forțat să spună minciuni pentru sume uriașe de bani 

iulia.statie
October 1, 2020 10:40 AM

Înainte de viața ei de la Casa Regală, Meghan Markle a lucrat ca actriță la Hollywood. Unul dintre co-starurile ei, Simon Rex, a dezvăluit că a primit de la mai multe tabloide britanice sume până la 70.000 de dolari pentru a minți cu privire la relația lor, spunând că ei au trăit mai multe momente intime împreună.

Pe aceeasi temaCine i-a convins pe Meghan Markle și Prințul Harry să se mute în Canada! Un membru al Familiei Regale a plănuit totul

Un fost partener de-al Ducesei Meghan Markle, forțat să spună minciuni pentru sume uriașe de bani

Totuși, Rex a spus adevărul într-un podcast The Hollywood Raw. „Nimic nu s-a întâmplat. Niciodată nu ne-am sărutat. Am ieșit o singură dată, dar nu la o întâlnire. Am întâlnit-o într-un show TV și doar am luat prânzul.”, a zis acesta.

Markle, 38 de ani, a jucat în trecut în serialul Suits. Rex a dezvăluit că imediat ce s-a aflat că aceștia au ieșit o singură dată împreună, tabloidele imediat l-au contactat.

„Când s-a aflat toată povestea, mai multe tabloide britanice s-au oferit să îmi plătească sume importante de bani pentru a minți că am trăit momente intime. Am refuzat banii pentru că nu am vrut să mint și să distrug Familia Regală.”, a zis acesta.

Markle a dat în judecată publicația Daily Maily în octombrie, iar soțul ei, Prințul Harry, a acuzat tabloidele pentru tratamentul necruțător oferit soției sale, fiind același pe care l-au oferit și mamei sale, Prințesa Diana, potrivit Page Six.