News

Un model rus a fost ucis după ce l-a criticat pe Vladimir Putin! Gretta Vedler, identificată într-o valiză!

maria.apostol
March 15, 2022 14:34 PM

În vârstă de 23 de ani, modelul rus Gretta Vedler a fost dată dispărută inițial după ce l-a acuzat pe Vladimir Putin că este un ”psihopat”. Familia ei a crezut că gestul ei a fost pedepsit de oamenii președintelui, însă, din câte se pare, iubitul tinerei ar fi fost de fapt criminalul!

Cu o lună înainte de dispariție, Gretta a postat mai multe mesaje pe conturile de socializare în care îl făcea “psihopat” pe președintele Vladimir Putin. Ea era de părere că eforturile de îmbunătățire a integrității Rusiei vor aduce doar lacrimi pentru cetățeni.

Tânăra a avut parte de un sfârșit tragic. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit ascuns în portbagajul unei mașini. S-a întâmplat asta la un an de la dispariție, anunță Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by knowledge key official (@knowledgekey96) 

Corpul rusoaicei a fost abandonat într-o valiză

Încolțit de anchetatori și pe baza probelor, fostul iubit a recunoscut că a sugrumat-o până la moarte. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că s-au certat de la bani. Și că motivul crimei nu a avut legătură cu convingerile politice ale fetei. Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din Moscova. Criminalul a povestit că a stat trei nopți în camera de hotel cu cadavrul tinerei. Apoi l-a mutat într-o valiză.

El a condus peste 480 de kilometri până în regiunea Lipetsk. Acolo unde a abandonat mașina și valiza cu cadavrul tinerei.

Potrivit sursei menționate mai sus, Dmitry a continuat să posteze pe conturile de socializare ale iubitei sale, pentru a nu trezi suspiciuni în rândul prietenilor. El a