News

Un model ucrainean se iubește în secret cu miliardarul rus Roman Abramovich!

maria.apostol
March 21, 2022 15:27 PM

Unul dintre oligarhii ruși care au primit deja sancțiuni importante pentru legătura cu Vladimir Putin și susținerea invaziei din Ucraina, Roman Abramovich trăiește o poveste de dragoste, culmea, chiar cu o ucraineancă!

Paradoxal, patronul lui Chelsea, care este susținut de fanii clubului în continuare, ar avea o relație chiar cu o femeie de origine ucraineană. Publicația rusă Bozhena Rysnka, citată de Daily Mail, a dezvăluit recent că miliardarul se află într-o relație cu Alexandra Korendyuk. Un model și viitoare actriță în vârstă de 25 de ani care trăiește în Rusia. Dar care ar avea la bază origini ucrainene!

Pe lângă actorie, Korendyuk se mai ocupă de Music Initiatives. O companie care susține artiștii muzicali aflați la început de carieră. Cei doi ar fi împreună încă de la începutul lui 2022.

Abramovich a avut o viață amoroasă tumultoasă

E ironic că numele lui Abramovich a fost alăturat cu cel al unei femei cu origini ucrainene. Din moment ce a fost sancționat din cauza războiului și legăturii cu Putin. E ușor să observi ce a văzut la ea. Este o relație care nu are mai mult de un an„, a dezvăluit o sursă pentru publicația britanică.

În vârstă de 55 de ani, miliardarul rus are în palmares o viață amoroasă tumultoasă. Acesta a fost căsătorit de trei ori și are șapte copii. Prima dată între 1987 și 1990 cu Olga Yurevna Lysova, a doua oară cu Irina Malandina, între 1991 și 2007, iar a treia oară cu Dasha Zhukova, între 2008 și 2017.