News

Un nou film despre viața lui Wallis Simpson o să fie lansat

iulia.statie
April 12, 2020 17:40 PM

Toți ochii sunt pe Meghan Markle acum că ea și Prințul Harry au renunțat la titlurile lor regale și și-au început o nouă viață alături de micuțul Archie în California.

Pe aceeasi temaAgnieszka Osipa – designerul care creează costume inspirate din basmele rusești

Un nou film despre viața lui Wallis Simpson o să fie lansat

Însă nu cu multă vreme în urmă, tabloidele urmăreau altă Ducesă americană. Iar acum, povestea Ducesei de Windsor va putea fi văzută pe ecrane.

Cartea lui Anna Pasternak, ‚The American Duchess: The Real Wallis Simpson’ se va transforma într-o peliculă făcută de Lee Stollman și Ellen Goldsmith-Vein.

„Acum că Ducesa noastră, Meghan, s-a mutat înapoi în Hollywood, este timpul potrivit să vorbim despre soarta altei Ducese venită din America, Wallis Simpson. Cum ambele pot dezvălui, viața este grea pentru femeile ce se căsătoresc cu cineva din Familia Regală Britanică.”, a explica Pasternak pentru Deadline.

Bineînțeles, frânturi din viața acesteia au mai apărut și în trecut pe ecrane. Spre exemplu, ea are un rol mic dar semnificativ în serialul ‚The Crown’. Totuși, viitoarea peliculă se va axa doar pe ea.

Nu există foarte multe detalii până acum și nu se știe cine o va juca pe Ducesă sau pe soțul ei, Regele Edward VIII. Printre personaje este posibil să apară și alți membri ai Familiei Regale. Totuși, lansarea filmului și producția sunt afectate de pandemie.