News

Un nou record pe Instagram. Cine a detronat-o pe Jennifer Aniston

iulia.statie
January 18, 2021 12:30 PM

Când Jennifer Aniston și-a făcut cont pe rețeaua de socializare Instagram, aceasta a stabilit și un record mondial Guinness pentru că a câștigat un milion de urmăritori mai repede ca oricine altcineva de până atunci.

Pe aceeasi temaRupert Grint și Georgia Groome au devenit părinți

Cine a detronat-o pe Jennifer Aniston pe Instagram

Mai târziu, ea era detronată de Sir David Attenborough, dar și recordul lui a fost întrecut. Publicația Entertainment Tonight relatează că Rupert Grint, actorul ce a devenit cunoscut datorită filmelor ‚Harry Potter’, este cel ce a avut un milion de urmăritori în doar patru ore și un minut.

Pe 10 noiembrie, Grint decidea să își facă un cont de Instagram și dezvăluia o fotografie cu fiica lui, Wednesday G. Grint. „Bună Instagram…cu doar 10 ani întârziere, iată-mă! Grint pe Gram! Sunt aici pentru a o prezenta tuturor pe Wednesday G. Grint. Aveți grijă de voi, Rupert.”, a scris el în descrierea pozei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Rupert Grint, noua senzație de pe Instagram

Acesta a fost extrem de surprins atunci când a aflat că a depășit recordul, căci niciodată nu se așteptase să o învingă pe actrița Jennifer Aniston, mai ales că nu și-a dorit mult timp să aibă cont pe Instagram. „Nu m-am gândit niciodată că mă voi alătura Instagram-ului. Am spus mereu că nu aș face acest lucru și apoi m-am gândit că a fost o perioadă nebună, așa că de ce nu? Este nebunesc.”, a zis acesta pentru publicația menționată mai sus.

Totuși, el a spus că datorită fiicei ei i-a depășit pe Jennifer Aniston și Sir David Attenborough: „Cred că Wednesday a luat cu asalt internetul. Ea primește distincția.”

Rupert Grint și Georgia Groome au devenit părinți în luna mai, un reprezentant al celor doi dezvăluind că iubita actorului a adus pe lume o fetiță: „Rupert Grint și Georgia Groome sunt fericiți să confirme nașterea fetiței lor. O să vă rugăm să le respectați viața privată în aceste vremuri speciale.”