Fashion

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit! Ce a purtat artista la emoționantul eveniment?

Verdict.ro
May 13, 2019 13:50 PM

Zi mare pentru Lidia Buble! Alături de familie, artista a celebrat nunta surorii sale Diana. Ieri seară, 12 mai, tânăra a făcut pasul cel mare. Diana și-a unit destinul cu cel al iubitului ei.

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!

Ce a purtat artista la emoționantul eveniment?

La fel ca restul familie sale, Lidia i-a fost alături Dianei în această zi deosebită. Artista a precizat întotdeauna că între ea, fraţii şi părinţii ei există o legătură foarte puternică, lucru ușor vizibil.

De la eveniment a lipsit iubitul artistei, prezentatorul TV Răzvan Simion. Potrivit speculațiilor din presă, părinții Lidiei ar fi împotriva relației pe care cântăreața o are cu bărbatul cu 13 ani mai în vârstă decât ea.

Lidia Buble este extrem de fericită să-și vadă sora mireasă. Lidia Buble a împărtăşit imagini de la ceremonie. În acestea, Diana Buble este extrem de frumoasă și fericită în superba ei rochie de mireasă. Din imaginile publicate, pare și că Lidia ar fi prins buchetul. Felicitări!

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Lidia Buble

 

Citește și: Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima dată „Te iubesc!”

La eveniment, Lidia a purtat o rochie neagră, lungă până peste genunchi, cu umeri bufanți și o pereche de pantofi stiletto cu toc kitten. Nici surorile artistei nu s-au lăsat mai prejos! Au apărut toate în rochii care mai de care mai elegante și sofisticate.

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Lidia Buble

 

Lorena, cea mai mică dintre surori, a purtat o rochie bleu cu mâneci bufante și volănașe în care a arătat exact ca o păpusă. În materie de accesorii, adolescenta a opta pentru o pereche de balerini nude fără toc.

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Lorena Buble

 

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret!

Estera a ales o rochie roșie cu umeri bufanți (observați un tipar?), strâmtă și lungă peste genunchi, la care a asortat o pereche de sandale simple negre.

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Estera Buble

 

Pentru a nu strica „armonia” grupului, Dana a optat și ea pentru o rochie nude, cu mâneci bufante, lungă până peste genunchi și o pereche de pantofi negri aproape identici cu ai Lidiei. Să fie oare la fel?

Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Dana Buble

 

Verdictul nostru? Cât se poate de pozitiv! Simple însă de efect, ținutele surorilor Buble au surprins prin delicatețe și rafinament.