General

Unde a ajuns cenuşa Zinei Dumitrescu! Fiul ei a luat decizia

andreea voicu
April 24, 2019 10:28 AM

A trecut o lună de la moartea Zinei Dumitrescu. Creatoarea de modă a decedat la vârsta de 82 de ani, în camera ei de la azilul de bătrâni din Ghermăneşti, acolo unde era internată de 7 ani.

Ea a fost incinerată la crematoriul Vitan Bârzești, însă fiul ei, Cătălin Negreanu, nu se sinchisese să ridice urna cu cenuşa mamei sale. Până acum, când conform Click!, bărbatul a mers la crematoriu şi a luat urna. Totul în mare secret aşa cum s-a întâmplat şi cu incinerarea sa.

Unde a ajuns cenuşa Zinei Dumitrescu! Fiul ei a luat decizia

Cătălin Negreanu nu a dorit ca apropiaţii să îi organizeze Zinei Dumitrescu un priveghi şi nici să fie înmormântată creştineşte.

„Cenușa nu mai este la Crematoriul Vitan Bârzești. Fiul doamnei Zina Dumitrescu a venit și a ridicat urna. Este adevărat că a preferat să facă acest lucru în cea mai mare discreție, din motive numai de el știute. Nu se știe ce va face cu urna, dacă va păstra cenușa, sau poate a discutat cu mama lui să fie împrăștiată într-un loc ce a avut o încărcătură simbolică pentru ea”, au declarat surse din anturajul Zinei Dumitrescu pentru Click!