News

Unde locuia Meghan Markle înainte de a se căsători cu prințul Harry

adelina.duinea
December 4, 2018 11:44 AM

Chiar în acest moment, Meghan Markle se pregătește pentru mutarea de la Palatul Kensington în Vila Frogmore. Fanii fostei actrițe au o singură curiozitate: „Cum își va decora Meghan noua locuință?”. Va semăna ea oare cu apartamentul în care obișnuia ducesa să locuiască în Canada?

Unde locuia Meghan Markle înainte de a se căsători cu prințul Harry

Meghan Markle „împărțea” un apartament cu cei doi căței ai ei în Toronto, capitala Canadei, orașul în care aveau loc filmările serialului Suits. Proprietarea din Seaton Village, o zonă înverzită din vestul orașului, a fost fotografiată pentru nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari, scrie Express.

 

Imaginile au fost realizate la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut după ce proprietatea a fost scoasă la vânzare. Ducesa de Sussex, al cărui prim-copil se va naște în primăvara anului următor, era recunoscută pentru activitatea ei intensă de pe Instagram.

Din imaginile publicate online, majoritatea fanilor au înțeles care anume este stilul fostei vedete de la Hollywood. Ducesa de Sussex a optat atunci pentru un stil minimalist bine pus în evidență de câteva piese statement. Meghan prefera oglinzile de mari dimensiuni, covoarele colorate, plantele și piesele vintage. Culorile predominante erau albul, bejul și griul.