News

Unde locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner! Cei doi sunt împreună de aproape 5 ani

adelina.duinea
January 28, 2019 11:37 AM

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner locuiesc împreună la Monte Carlo, într-o vilă cu terasă spaţioasă, pe versantul muntelui şi au o panoramă superbă, scrie Gândul.info. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaRelația de care ai uitat: Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au format un cuplu

Unde locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner! Cei doi sunt împreună de aproape 5 ani

Mai multe fotografii AICI!

Vorbind despre relația ei cu Felix, Mihaela a dezvăluit într-un inverviu exclusiv pentru Unica: „E un love story aproape cinematografic, mai ales că e chiar o poveste atipică. Nu locuim într-o singură casă, ci în două. Locuim în țări diferite, dar nimic nu ne-a încurcat să rămânem împreună de aproape cinci ani.

Ne-am programat viețile în așa fel încât să nu treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem. Petrecem tot mai mult timp împreună, fie acasă, fie prin lume. E altfel, e ce ne place. E după regulile noastre, chiar un pic neconvenționale, dar e o iubire minunată și puternică.

Citește și: Cu ce se ocupa Mihaela Rădulescu înainte de a fi vedetă TV

Am bătut planeta împreună, am asistat la evenimente și momente unice din lumea lui și sunt recunoscătoare că îmi împart viața cu un bărbat grozav, care știe să mă facă fericită și pe care ador să-l fac fericit. I-am fost alături în atâtea situații importante pentru el, iar acum a venit rândul lui să mă susțină în nouă mea emisiune de la PRO TV, unde trebuie să stau departe de casă trei luni.

Păi, cum să nu-l iubesc și cum să nu mă simt iubită, dacă vine să mă vadă la filmări, în România, de peste mări și țări, în creierii unor munți la care se ajunge greu, mai ales cu zăpada asta nemiloasă ? Așa e la noi. E altfel. E extrem. E frumos.”

„Ayan și Felix se înțeleg grozav, ca doi prieteni buni. Au în comun pasiunea pentru multe sporturi, dar și pentru workoutul zilnic. Și mă au în comun și pe mine (zâmbește), iar eu îi ador pe amândoi și mă simt cea mai iubită când mă uit în ochii lor”, a mai mărturisit Mihaela pentru Unica.