News

Unde plănuieşte Jennifer Lopez să facă nunta cu Alex Rodriguez! Locaţia e una de vis

andreea voicu
March 26, 2019 16:45 PM

Jennifer Lopez e în culmea fericirii! Solista americană s-a logodit cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi.

Artista plănuiește să aibă o ceremonie de nuntă opulentă, cum nu s-a mai văzut până acum. Apropiaţii lui J.Lo susţin că aceasta a început deja să se pregătească pentru nunta cu Alex Rodriguez.

Unde plănuieşte Jennifer Lopez să facă nunta cu Alex Rodriguez! Locaţia e una de vis

Jennifer Lopez nu este la prima căsnicie. Ea a mai fost căsătorită de trei ori, însă acum crede că şi-a găsit marea iubire şi doreşte să aibă o nuntă ca-n poveşti.

Potrivit presei internaţionale, cuplul ia în considerare organizarea unei ceremonii în locuri exclusiviste, precum Insulele Bahamas, The Hamptons din statul american New York, Hawaii sau o insulă privată. Insulele Bahamas au o semnificaţie aparte, mai ales că acolo a avut loc logodna celor doi, în timpul ultimei vacanţe.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez nu au dezvăluit când va avea loc nunta, însă se speculează că ceremonia va fi în vară, în preajma zilei de naștere a vedetei, deoarece ea preferă să nu aibă o logodnă lungă.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsnicii durând un an. Cu cântăreţul Marc Anthony a fost căsătorită timp de șapte ani și are copii gemeni, în vârstă de 11 ani. Cântăreața americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.