Fashion

Unde se vor căsători Sophie Turner și Joe Jonas! Ținutele actriței pentru marele eveniment

andreea voicu
June 29, 2019 10:19 AM

Sophie Turner și Joe Jonas se vor căsători în acest weekend în Franța. Cuplul va face cea de-a doua nuntă, după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas, după Premiile Billboard.

Pe aceeasi temaSophie Turner și Joe Jonas petrec la piscină ziua dinaintea nunții

Potrivit presei străine, nunta va avea loc într-un castel de lux. Sophie Turner și Joe Jonas au ajuns deja în sudul Franței alături de familii, ei fiind fotografiați la Le Château de Tourreau.

Unde se vor căsători Sophie Turner și Joe Jonas! Ținutele actriței pentru marele eveniment

Castelul unde cei doi vor spune ‘Da’ datează din 1612 și se poate închiria de oricine, contra sumei de 4,774 dolari pe noapte. Este situat în Sarrians și dispune de o livadă, grădină, teren de basketball și tenis, dar și de nouă apartamente de lux. Se pare că această proprietate a fost închiriată până pe 20 iulie și este de așteptat ca invitații să fie găzduiți aici. Nick Jonas, Priyanka Chopra, Kevin și Danielle Jonas au fost deja văzuți aici.

Dacă am dezvăluit locația unde Joe Jonas și Sophie Turner se vor căsători, haideți să vedem ce au ales viitorii miri să poarte la petrecerile dinainte de nuntă. Joi, 27 iunie, cei doi au fost surprinși în timp ce mergeau să ia prânzul împreună cu familiile lor, la Château de Tourreau. Pentru această ieșire, actrița din Game of Thrones a purtat o rochie albă, simplă, extrem de elegantă, iar solistul un costum albastru-închis în dungi. 

Vineri seară, cei doi și-au schimbat ținutele și au ales să se îmbrace aproape la fel, iar invitații au fost rugați să poarte alb. Pentru cina de la hotelul La Mirande din Avignon, Franța, actrița de 23 de ani a purtat o rochie roșie, lungă. 

Mirele, Jonas Brothers, în vârstă de 29 de ani, a purtat un costum tot roșu, în aceeași nuanță cu rochia lui Sophie. mireasă. 

Sursa: people.com