News

Unde și-au petrecut luna de miere Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

andreea voicu
June 25, 2019 12:52 PM

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au devenit soț și soție pe 8 iunie. Ceremonia religioasă a avut loc la Ferma San Ysidro din Montecito, California, unde li s-au alaturat familia si prietenii apropiati. La câteva zile de la nuntă, cei doi au publicat fotografii de la evenimentul fericit.

Pe aceeasi temaImagini superbe de la nunta lui Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger. Ce a purtat mireasa

Pratt și fiica lui Schwarzenegger, de 29 ani, au început relația în iunie 2018, după ce mama ei, Maria Shriver, le-a făcut cunoștință.

Unde și-au petrecut luna de miere Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

Cei doi au plecat în luna de miere la două săptămâni după ce cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime. Ei au sărbătorit și ziua de naștere a lui Chris, care a împlinit 40 de ani. Înainte de a pleca în Hawaii, perechea a petrecut timp cu familia, inclusiv cu Jack, fiul de 6 ani al lui Pratt, de Ziua Tatălui.

‘Chris și Katherine au petrecut weekend-ul în Hawaii pe insula Lenai. Cei doi au sărbătorit aniversarea lui Chris, precum și căsătoria lor. Cuplul și-a dorit ceva relaxant, iar Hawaii este foarte special pentru Chris’, a declarat o sursă People.

De asemenea, Katherine Schwarzenegger a scris un mesaj emoționant pentru soțul său pe rețelele de socializare.

„La mulți ani dragul meu chip de înger. Sunt atât de fericită să râd cu tine, să te iubesc, să merg în aventuri cu tine, să te sărut și să trăiesc această viață magică cu tine. Îmi aduci bucurie în viață! Te iubesc atât de mult!”, a scris aceasta.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au anunțat logodna câteva luni mai târziu, în ianuarie 2019: ‘Dulcea mea Katherine, sunt atat de fericit ca ai spus da! Sunt incantat sa ma casatoresc cu tine si mandru ca o sa traim in credinta si indrazneala impreuna. Iata-ne!’, a scris actorul pe Instagram.

Sursa: people.com