Beauty

Unghii cu gel 2019. Modele noi pentru anul acesta

adelina.duinea
March 5, 2019 16:35 PM

În materie de manichiură, anul 2019 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și de protejarea acesteia. Nu se intervine prea mult asupra modelelor, cele mai apreciate fiind, de altfel, și cele mai simple. Așadar, ce unghii cu gel se poartă în 2019?

Modele noi de unghii cu gel 2019 – poze

Modelele acestea nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității. Referitor la forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe. S-au purtat unghiile dreptunghiulare, cele ascuțite, unghiile perfect rotunjite. Iată că acum cele mai „căutate” au formă migdalată. Lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea lungă. Iată propunerile noastre.

Unghii cu gel 2019: French

Indiferent de ocazie, modelele de french alb îți vor complimenta fără îndoială ținuta. French-ul este unul extrem de versatil. Pentru a-ți face alegerea mai simplă, am selectat patru modele care ne-au atras atenția.

Citește și: Modele unghii french alb! Cele mai simple și frumoase idei

Unghii cu gel în 2019: Nude

Aproape insesizabile, unghiile nude sunt foarte delicate și finuțe. Potrivite atât sezoanelor reci, cât și celor calde, unghiile nude cu modele de flori, pene sau alte desene sunt rețeta sigură a unei manichiuri impecabile.

Citește și: Modele unghii 2019 pentru primavară

Unghii cu gel 2019: Negre

Manichiura neagră este una dintre cele mai elegante alegeri. Simplă, ușor de realizat și întreținut, manichiura neagră va complimenta perfect orice ținută aleasă.

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Unghii cu gel în 2019: Forme Geometrice

Formele geometrice vor conferi unghiilor tale o dimensiune mult mai artistică, accetuând naturalețea acestora prin câteva mici intervenții de culoare.