Beauty

Unghii cu gel pentru vară 2019! Cele mai frumoase modele

adelina.duinea
May 22, 2019 11:00 AM

Fiecare sezon aduce cu el noi tendințe. Acest principiu nu se aplică numai hainelor, coafurilor sau machiajului, ci și manichiurii. Ce formă va fi la modă? Ce nuanțe se vor purta? Și ce modele vor fi în vogă?

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Modele de unghii cu gel pentru vară 2019

Vara anului 2019 susține manichiurile simple, cât mai naturale, unghiile scurte sau de lungime medie, culorile vii, dar și pe cele pale, precum și modele haioase sau chiar prețioase.

Citește și: Modele pentru unghii scurte cu oja semipermanenta

UNGHII CU GEL ÎN CULORI DE VARĂ

Unghii cu gel vară 2019: Artistice

Anul acesta, arta nu-și mai are locul între zidurile reci ale doar câtorva dintre marile muzee din întreaga lume. O regăsim oriunde și oricând. În articolele noastre vestimentare, în accesorii și de-acum chiar și în manichiură.

Citește și: Manichiură clasică, pas cu pas! Trucuri pentru unghii

Viu colorată sau pală, abstractă, complexă sau simplă, pe zi ce trece, manichiura devine un efort creativ din ce în ce mai mare, rezultatele fiind însă unele absolut spectaculoase. Iată câteva dintre modelele noastre preferate:

Unghii cu gel vară 2019: Haioase

O calitate esențială a manichiurilor de vară este versatilitatea. Pot fi intens colorate, florale sau chiar .. haioase. Pot avea mesaje amuzante, animații cu alimente sau animăluțe.

Citește și: Modele de unghii simple și elegante! Cele mai frumoase idei

Este sezonul bucuriei, al trăirilor intense și al zâmbetelor, iar asta trebuie să se reflecte și în manichiura noastră.

Unghii cu gel vară 2019: Prețioase

Fă din manichiura ta un accesoriu necesar! Este timpul să strălucești. Mizează pe nuanțe de nude sau pe culori calde și „decorează-ți” unghiile cu imprimeuri creative, sclipici sau pietre strălucitoare.

Citește și: Cum să porți „living coral” în ținutele casual