Video

Unghii perfecte, chiar la tine acasă! Care sunt sfaturile specialiștilor privind îngrijirea unghiilor în această perioadă

iulia.statie
May 24, 2020 13:00 PM

Te-a prins perioada de izolare cu gel pe unghii și nu știi cum să îl dai jos? Nu ești singura! Cum toate femeile adoră să aibă unghii cât mai îngrijite, ne-am gândit că poate ai nevoie de ajutorul nostru pentru a afla cum renunți la gel, chiar la tine acasă.

Pe aceeasi temaCardi B și Kendall Jenner își lansează propriile branduri de beauty

Cum să îți îngrijești unghiile chiar la tine acasă! Care sunt sfaturile specialiștilor

Pentru sfaturile unui profesionist, Cătălina Stoica, nail artist, ne-a ajutat și de acum putem să spunem că suntem gata să ne facem manichiura acasă, pentru că nimic nu stă în calea unei femei și rutina sa de beauty. Știm că duci lipsa salonului și visezi la o manichiură făcută de un specialist, însă acum, cel mai important este să ai grijă de tine și de cei dragi. Și totuși, dacă poți să îți faci chiar tu un mini salon acasă, de ce să nu profiți și să te răsfeți puțin?

Mai mult, Cătălina ne-a povestit și cum putem păstra sănătatea unghiilor și ne-a oferit un sfat prețios, ce a dat rezultate spectaculoase în cariera sa de nail artist de peste 20 de ani. Acest sfat te va ajuta să ai parte de unghii frumoase și sănătoase, totul fiind făcut la tine acasă!

„În primul rând aveți nevoie de o pilă pentru a îndepărta luciul după unghie. După ce unghiile sunt mate, puteți lua bucăți de bumbac, le împărțiți în patru, îmbibați în acetonă și aplicați pe unghie. Apoi luați o folie de aluminiu și împachetați bine vata cu acetonă pentru ca vaporii să stea acolo. Din acest moment aveți de așteptat 10, 15, 20 de minute în funcție de produsele folosite, ștergeți cu un șervețel oja semipermanentă.”, ne-a povestit Cătălina.

Iată cum poți să renunți la gelul de pe unghii dar și cum le poți îngriji la tine acasă: