Fashion

Uniqlo a lansat o nouă colecție, inspirată de seria Star Wars

nicoleta.ispasescu
April 30, 2019 09:45 AM

Fanii Star Wars se pot bucura de faptul că brandul japonez Uniqlo a introdus o nouă colecție inspirată de seria filmele lor preferate.

Compania a dezvăluit, printr-un comunicat de presă că este primul proiect „Master of Graphics” pentru seria lor UT (tricouri Uniqlo), reinterpretat de trei dintre cei mai cunoscuți artiști japonezi – Jun Takahashi, Tetsu Nishiyama și directorul creativ UT Nigo.

„Îmi amintesc cu drag de Star Wars ca fiind primul film science fiction pe care l-am văzut în copilăria mea. Caracterele și obiectele de design sunt romane fără sfârșit și sunt fascinante. Fiind fan de atâția ani, am fost încântat și onorat să iau parte la acest proiect. Am folosit o serie de desene animate pe care le-am iubit-o ca fiind motivul, tema designului meu”, a declarat Takahashi, în comunicatul de presă.

Uniqlo a lansat o nouă colecție, inspirată de seria Star Wars

Nigo, designerul brandului Uniqlo și fondatorul brandului Undercover a ales droizii R2-D2 și C-3PO ca motive pentru cele patru tricouri proiectate de el.

Designerul în vârstă de 48 de ani le arată dintr-o perspectivă specială, care oferă o nouă viziune asupra percepției sale unice. Un exemplu ar fi designul care aduce o notă de pericol decorului fantezist al bipedelor cu blana din Ewok, de pe lunca pădurii Endor.

Caracterul favorit al lui Nigo din toate filmele Star Wars, este vânătorul de recompense Rodian Greedo, pe care l-a imortalizat pe unul dintre cele patru tricouri proiectate de el.

El a mai surprins și un citat al personajului fictiv Yoda, precum și propria sa reprezentare a figurii de cult: „Am adorat atât de mult filmele Star Wars, încât am crescut în jurul lor. Toate au fost minunate, dar episoadele IV, V și VI mi-au plăcut cel mai mult. Mi-a plăcut scena în care a apărut Greedo, deși acesta era locul în care Han Solo l-a blestemat. Schimbul dintre personaje și ritmul discursului lui Greedo au fost superbe. Vreau ca oamenii să se bucure de citatele lui Greedo și ale lui Yoda pe tricourile Uniqlo”, a explicat Nigo, directorul creativ Uniqlo.

Colecția capsulă Uniqlo X Star Wars este compusă din 12 tricouri pentru adulți și 6 tricouri pentru copii. Tricourile unisex pentru adulți costă 14,90 dolari, iar cele pentru copii 9,90 dolari.

Colecția completă este disponibilă în magazinele Uniqlo din întreaga lume și online pe site-ul Uniqlo.com din 29 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tag a friend in the comments so they don’t miss our #StarWars #UniqloUT collection from @Nigo and more. Drops TOMORROW. #WearYourWorld

O postare distribuită de uniqlousa (@uniqlousa) pe