Ups!

Ups! Rochia de mireasă a Chiarei Ferragni nu este chiar o noutate!

Verdict.ro
September 28, 2018 13:39 PM

Unul din cele mai efervescente evenimente ale ultimelor luni a fost nunta celebrei Chiara Ferragni, cu poate aproape la fel de celebrul, Fedez.

O nuntă mult anunțată și așteptată, atent regizată și urmărită pas cu pas de milioanele de fani ai celor doi miri. In mod previzibil, rochie de mireasă a Chiarei a stârnit cea mai mare curiozitate, iar mireasa a surprins, purtând nu doar una, ci două rochii de mireasă.

Cea de-a doua rochie, purtată de bloggeriță la recepția ce a urmat cununiei religioase are o adevărată poveste în spate! Broderia atent lucrată conține câteva din versurile dedicate de Fedez Chiarei, precum și câteva simboluri ale relației lor: un leu, ce face trimitere la fiul lor, Leo, un ochi, ce amintește de logo-ul brandului Chiarei etc.

Totuși, rochia creată de Maria Grazia Chiuri ( sub egida DIOR), nu este chiar o noutate. Grazia Chiuri a fost, înainte de Dior, designer al casei Valentino, de unde a plecat în vara lui 2016. In 2015, pe vremea când ea încă activa la Valentino, a imaginat o rochie ce părea ca prevede nunta Chiarei.

Imaginile vorbesc de la sine!