UPS! Seen Users, inspirație pentru alți designeri români

Verdict.ro
June 26, 2018
June 26, 2018

Salopeta albă, mirajul zilelor de vară! Sexy, inedită, reinterpretată, această piesă este ingredientul surpriză al unor ținute de impact!

Salopeta albă este una dintre vedetele noastre de astăzi, cu atât mai mult cu cât am identificat două piese incredibil de asemănătoare!

Prima, o salopetă albă semnată Seen Users, ce îmbină ingenios elemente utilitare cu motive senzuale, inspirate de clasicele corsete. Salopeta face parte din colecția de Primăvară/Vară 2018 a brandului românesc, prezentată încă din toamna anului trecut și am văzut-o deja în garderobele unor vedete autohtone.

Cea de-a doua ne-a făcut să strigăm ”UPS!”, întrucât seamănă izbitor de mult cu prima. Aceasta face parte din colecția de Primăvară/Vară 2018 a brandului Norina St și ”împrumută” extrem de fidel designul celei dintâi, fiind prezentată publicului în această primăvară.

Un alt exemplu aparține tot Seen Users, de data aceasta colecției de Toamnă/Iarnă 2018. Sacoul destructurat, pe care îl puteți vedea în partea dreaptă a servit drept sursă de inspirației brandul românesc Pas Du Tout (stânga), care a imaginat un top similar. Spatele gol, închiderea cu o panglică albă și cromatica sunt detaliile care ne-au atras atenția aici. Ups!

 

 

Share