Ups!

Ups! Versace a dat lovitura sezonul acesta! Iata cine l-a copiat!

Verdict.ro
September 12, 2018 15:48 PM

Versace a dat lovitura anul acesta, iar colecția tribut, adus lui Gianni Versace, este probabil una dintre cele mai de succes ale momentului.

Printurile clasice Versace, readuse în actualitate, cu aceeași forță caracteristică celebrei case de modă, fac ravagii printre vedete. La intersecția dintre lux și kitsch, hainele Versace au reușit sezonul acesta să spargă niște bariere vestimentare și să repună la locul ei opulența. Printuri colorate, haine mulate, nuanțe neon, mult auriu, acesta este peisajul propus de Versace.

Una dintre cele mai apreciate ținute vine în mai multe formule, cu diferite imprimeuri. Este vorba despre un ”full-look” compus din piese cu același print, iar accentul cade cu precădere pe o pereche de colanți și un top. L-am regăsit în ținutele lui Khloe Kardashian, Nicky Minaj sau Jennifer Lopez.

L-am regăsit totodată și în noua colecție Zara, într-o formulă izbitor de similară. Un body și o pereche de colanți cu un imprimeu cu lanțuri, ce ne-a trimis instantaneu cu gândul la celebrul print Versace, cu același motiv.

Iată cum poți recrea ideea Versace cu un buget mult, mult mai mic! Asta nu ne împiedică să spunem totuși ”UPS”!