Video

Upssss! Lidia Buble o super copiază pe Delia!

Verdict.ro
June 6, 2018 16:50 PM

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului, care a reușit de-a lungul timpului să evolueze enorm, atât din punct de vedere muzical, dar mai ales din punct de vedere stilistic.

Artista investește enorm în imaginea și în aparițiile sale și încearcă tot timpul să fie originală și creativă. Iată însă, după cum reiese din imagini, Delia are o mare fană a stilului ei: nimeni alta decât Lidia Buble! Aceasta a urmărit-o îndeaproape și a preluat tot mai mult din stilul excentric al Deliei.

Buble a fost criticată încă de la primele articole vestimentare asemănătoare cu cele ale Deliei, chiar de fanii ei. Ca să nu mai spunem că la un concert pe care cele două soliste l-au avut împreună, Delia a fost la un pas să nu mai urce pe scenă, după ce Lidia Buble a cântat piesa „Cine m-a făcut om mare”, una dintre cele mai apreciate melodii are Deliei.

Lidia nu a ținut cont de critici și a mers atât de departe încât, de data asta, artista și-a schimbat până și look-ul – și-a scurtat părul – asta după ce Delia a postat câteva fotografii cu ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, din ultima vacanță, în care apare cu părul tuns bob drept.

Gestul poate fi considerat unul șocant, având în vedere că nu este prima oară când se spune că Lidia și-a schimbat până și look-ul,  după cel al Deliei.

Nu este prima oară când Lidia e acuzată că o copiază pe Delia. În ultimii ani fanii i-au reproșat acest lucru de nenumărate ori.

„Hmmm… ești foarte frumoasă naturală, nu mai încerca să o copiezi pe Delia….nu te caracterizează și nici nu ți se potrivește …am fost live pe ForzaZu, dar nu ai fost în forma ta maximă… ai cântat foarte jos și nu știu, dar cred că nici sonorizarea nu a fost prea bună… Fii tu așa ca atunci când te-ai lansat!”, este unul dintre comentariile lăsate de admiratorii artistei pe Instagram

Întrebată subtil de reporterul Verdict.ro cum își găsește inspirația pentru ținutele sale, Lidia Buble a declarat că nu are un stilist care să se ocupe de imaginea ei și că se îmbracă singură. A mai spus, de asemenea, că întotdeauna dă o notă personală ținutelor ei. Ups! Notă personală Deliei!

„Eu cred că am evoluat frumos (n.r. din punct de vedere vestimentar) și cel mai mult mă bucur că am evoluat pe propriile mele forțe. Nu am un stilist, de fiecare dată mă îmbrac singură, cum îmi imaginez eu, îmi fac haine după propriile mele schițe..Trei cuvinte prin care să-mi caracterizez stilul… Cred că am o amprentă a mea personală și e… nebun. Am un stil nebun! Eu mă îmbrac în funcție de cum mă simt în ziua respective”.

Lidia Buble este noul jurat al emisiunii Next Star!

Dacă evoluția firească a carierei unui artist înseamnă să devii jurat al unei emisiuni, ei bine, înseamnă că în acest caz Lidia Buble nu a urmat neapărat „pașii” artistei ei favorite, Delia, ci pur și simplu dorește să ajungă cât mai sus.

Pozele vorbesc de la sine! În Galeria Foto puteți vedea că nu puține au fost cazurile în care Lidia Buble a ales același look ca al Deliei.