News

Urmează o altă nuntă regală! Una din nepoatele Prințesei Diana s-a logodit

iulia.statie
July 29, 2020 11:31 AM

Amelia Spencer, fiica fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a logodit. Mândrul tătic a făcut anunțul oficial pe social media, postând o fotografie cu viitoarea mireasă și logodnicul său, Greg Mallett.

Pe aceeasi temaTiara Prințesei Diana, purtată de Celia McCorquodale în ziua nunții ei! Bijuteria nu a mai fost văzută de la moartea regretatei Lady Di

Lady Amelia Spencer s-a logodit

„Sunt extrem de fericit pentru că fiica mea, Amelia, s-a logodit cu iubitul ei de 11 ani, Greg. Este minunat să îi aud pe amândoi că sunt entuziasmați pentru viitorul lor. Le transmit amândurora dragoste și orice dorință bună pentru viața lor împreună. Iubesc că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a o cere în căsătorie. Foarte frumos.”, a scris fratele Prințesei Diana pe Twitter.

De asemenea, viitorul mire, Mallett, a dezvăluit frumoasele vești pe Instagram alături de o descriere emoționantă: „Am întrebat-o pe dragostea vieții mele dacă vrea să își petreacă toată viața cu mine și a spus DA. Nu aș putea să fiu mai fericit și te iubesc cu toată inima mea Amelia Spencer.”

 

View this post on Instagram

 

So this was the best day of my life. 22nd of July 2020, I asked the love of my life to spend the rest of her life with me and she said YES. Couldn’t be happier and I love you with all my heart @ameliaspencer15

A post shared by Greg Mallett (@gregmallett) on

Amelia este unul dintre cei patru copii ai lui Charles Spencer cu prima sa soție, Victoria Lockwood, din care mai fac parte și Lady Kitty Spencer, Lady Eliza Spencer (geamăna Ameliei) și Viscount Spencer. Acesta mai are doi copii cu Caroline Freud, The Hon Edmund Spencer și Lady Lara Spencer.

Lady Kitty Spencer, sora Ameliei, s-a logodit în secret?

Deși viitoarea mireasă nu face parte din membri Familiei Regale ce au îndatoriri la fel ca și verișorul ei, Prințul William, ea a apărut la câteva evenimente regale, cum ar fi nunta Ducelui de Cambridge cu Ducesa de Cambridge în 2011.

În ianuarie, se zvonea că și sora ei, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 29 de ani, s-a logodit cu Michael Lewis, partenerul ei în vârstă de 60 de ani. Deși aceasta nu a făcut vreun anunț oficial, se speculează că aceștia s-au logodit chiar înainte de Crăciun, în timp ce se aflau în Cape Town.

„Aceasta a petrecut sărbătorile în Cape Town și a dat vestea familiei sale. Michael este iubit de toți. În ciuda averii sale, el este foarte discret și modest.”, le povestea o sursă celor de la Daily Mail.