Ups!

Uups! Amina Muaddi vs. Uterque

iulia.statie
July 21, 2020 18:12 PM

Victoria Beckham spunea cândva: „Nu mă pot concentra fără pantofi cu toc!” și noi tindem să îi dăm dreptate, mai ales când vara anului 2020 vine cu acești pantofi bijuterie cu toc fantezie, ce parcă ne duc cu gândul la o ținută perfectă și o seară de dans de care clar avem nevoie, după atâtea luni petrecute în izolare.

Uups! Amina Muaddi vs. Uterque

Încă de când designerul cu origini române, Amina Muaddi, a intrat pe piață în 2018, creațiile sale au cucerit celebritățile internaționale, cum ar fi Kendall și Kylie Jenner, Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley, Gigi și Bella Hadid și nu numai. Prin diamantele adăugate, culorile vibrante, efectul arhitectural al tocului, imprimeurile inedite, aplicațiile glamuroase, acești pantofi vin direct dintr-un basm și reinterpretează era disco cu un touch extrem de modern și excentric.

Comparată cu Manolo Blahnik, datorită conceptelor sale inedite, Muaddi nu doar că și-a dorit să aducă puțină sclipire în viețile femeilor iubitoare de pantofi, ci i-a creat și pentru a fi extrem de comozi, în ciuda formei lor diferite. De data aceasta, prin baretele fine, designerul a creat perechea perfectă, rafinată, dar în același timp glamuroasă, prin baretele cu aplicații și tocul fantezie. O pereche de tocuri simplă, dar, în același timp, de efect.

La polul celălalt, îi avem pe cei de la Uterque, ce s-au îndrăgostit total și ei de acești pantofi bijuterie, cu un toc geometric. Și ei au o pereche de sandale cu barete subțiri și aplicații, totuși, spre deosebire de Muaddi, într-o multitudine de culori. Deși am îndrăgit imediat creația și ne-a fermecat atunci când vine vorba perechea perfectă de pantofi pentru o ținută stilish și senzuală, peste inspirația Muaddi nu putem să trecem așa de ușor, căci dacă uităm de culorile inedite și poziționăm altfel baretele, sau chiar uităm câteva…hm, sunt cam identice, nu?

Uups!