Ups!

Uups! Cât de mult seamănă rochia The Attico cu rochia Marc Jacobs?

Verdict.ro
January 31, 2020 09:48 AM

Pene, pene și iar pene! Rochiile de seară din ultimele sezoane au beneficiat de un upgrade interesant, și anume o accesorizare inedită: penele! Iată însă că două branduri renumite au imaginat două rochii aproape identice: The Attico și Marc Jacobs!

Uups! Cât de mult seamănă rochia The Attico cu rochia Marc Jacobs?

In recent lansata campanie de primăvară/vară 2020, brandul The Attico ne propune o rochie flamboaiantă, de seară, ce aduce aminte de petrecerile luxoase ale anilor 20. Lansat în 2016 , The Attico s-a remarcat rapid prin stilul său ultra-sexy, modern, influențat de epoca disco și de anii 80. Deținut de designerii Gilda Ambrosio și Giorgia Tordini, brandul italienesc este cunoscut pentru aerul maximalist al hainelor, pe care îl regăsim și în rochia pe care o analizăm astăzi.

Modelul glamuros este realizat din două tipuri de materiale și într-un duo cromatic de efect: roz și portocaliu.

De îndată ce am văzut look book-ul colecției SS 2020 The Attico, ne-am adus aminte de o altă rochie celebră, aproape identică, pe care am prezentat-o la rubrica ”Cui îi stă mai bine?”.

Marc Jacobs SS 2019
Marc Jacobs SS 2019

 

Este vorba despre o creație Marc Jacobs, ce face parte din colecția de primăvară/vară 2019. Rochia este cu adevărat spectaculoasă și a fost purtată de o serie de vedete la momentul apariției, printre care Kylie Jenner, Zendaya și Rita Ora. După cum puteți remarca, piesa este aproape identică celei de la The Attico, motiv pentru care credem că putem declara că i-a și servit drept sursă de inspirație.

Uups!