Ups!

Uups! Ce rochie preferi, Celine sau Zara?

Verdict.ro
September 9, 2019 16:01 PM

Dacă îți plac hainele din piele, atunci sezonul de toamnă/iarnă 2019 te va răsfăța cu o selecție uber-stylish de piese din acest material nobil. Ba mai mult, unele sunt atât de similare, că am putea intui că sunt chiar copiate. Astăzi vom vorbi despre Celine și Zara și o piesă vestimentară intrigantă.

Uups! Ce rochie preferi, Celine sau Zara?

Așadar, subiectul principal de astăzi este rochia din piele de la Celine. In colecția de toamnă/iarnă 2019-2020, Hedi Slimane ne propune un look incredibil de sexy, al cărei vedeta este în mod cert rochia în nuanța cognac, midi, cu mâneci lungi și un cordon asortat.

Un model foarte reușit, care a promis încă de la apariție pe podium un succes garantat atât pentru marca Celine, cât și pentru garderoba de sezon.

Era previzibil faptul că un item atât de promițător va reprezenta o sursă de inspirație pentru alte branduri, mai accesibile, care au un istoric (la fel de reușit) în a recrea piese high-end. Este vorba despre o rochie din imitație de piele de această dată, cu o croiala aproape identică, propusă de Zara în colecția noului sezon.

Culoare aproape identică, croi similar, buzunare în ambele cazuri, la fel ca și centura. Singura diferență cu adevărat notabilă este mâneca, cea care de data aceasta este scurtă, stil cămașă.

Tu ce părere ai? Merită un ”Uups?