Ups!

Uups! Celine vs. Nanushka

Verdict.ro
December 20, 2019 21:10 PM

Deşi imaginile vorbesc de la sine, vom detalia şi povestea din spatele celor două ţinute, ce aparţin una colecţiei Celine Pre-fall 2018, iar cea de-a doua colecţiei Nanunshka Pre-fall 2020.

Uups! Celine vs. Nanushka

In cazul primeia, vorbim despre un look din ultima colecţie propusă de Phoebe Philo pentru casa de modă franceză, cu care a început colaborarea în 2010. Era Phoebe Philo la Celine este reprezentativă pentru emanciparea feminină şi pentru mesajul de putere transmis acestora prin modă. Colecţia pre-fall 2018 ilustrează întocmai acest mesaj, prin ţinute curajoase, tăieturi îndrăzneţe, materiale inedite – multă piele, toate înnobilate de un aer french-chic, aşa cum îl vedem pe străzile Parisului.

Tinuta din piele patchwork, într-un mix de alb şi maro face parte din propunerile designerului pentru toamna lui 2018.

In cazul celei de-a doua ţinute, vorbim despre o ţinută propusă de brandul Nanunshka pentru pre-fall 2020. Brandul unguresc, cu sediul la Budapesta, îi poartă numele fondatoarei, care a pus bazele propriei mărci în 2006. In prezent, Nanushka îşi prezintă colecţiile sezoniere în cadrul New York Fashion Week, propunând ţinute ce transmit un mesaj de încredere şi feminitate discretă, moderne şi versatile.

Deşi hainele Nanushka sunt într-adevăr actuale, intrigante, nu toate beneficiază de originalitate. Este şi cazul ţinutei din lookbook-ul colecţiei pre-fall 2020, care reproduce, aproape identic, outfit-ul din piele de la Celine.

Uups!