Ups!

Uups! Emilio Pucci vs. Kim Kardashian pentru Carolina Lemke

Verdict.ro
July 31, 2019 20:29 PM

Văzând aceste două imagini alăturate, am putea uşor juca un joc de tipul: identifică diferenţele! Va fi un demers de dificil, motiv pentru care ochelarii de soare Emilio Pucci şi cei creaţi de Kim Kardashian pentru Carolina Lemke concurează astăzi la rubrica Uups!

Uups! Emilio Pucci vs. Kim Kardashian pentru Carolina Lemke

In ceea ce priveşte ochelarii de soare, moda actuală a decis că inspiraţia vine din anii 90-2000. Cei mai în vogă ochelari de soare sunt înguşti, cu forme alungite, indiferent de lentilă sau tipul ramei. Fie că vorbim despre un model cat-eye sau ochelari de soare de inspiraţie sport, tendinţele actuale pariază pe modelele înguste.

Ca orice trend, acesta nu a reapărut peste noapte, ci a evoluat treptat în ultimii ani. În 2017, Emilio Pucci propunea în colecţia sa de primăvară/vară modele de ochelari de soare tip mască, cu un design alungit, îngust, cu lentilă tip oglindă, inspiraţi parcă din filmul Matrix.

Cromatica lor era foarte interesantă, o combinaţie de ramă galbenă cu lentilă maro închis, neobişnuită şi cool.

Doi ani mai târziu, o admirăm pe celebra Kim Kardashian cu o pereche de ochelari de soare aproape identică. Surpriză însă, aceştia nu sunt de la Emilio Pucci, ci fac parte dintr-o colecţie pe care starul media a lansat-o în colaborare cu Carolina Lemke.

Dacă nu ai auzit până acum de acest brand, Carolina Lemke este o marcă israeliană de ochelari de soare, relativ puţin cunoscută publicului internaţional. Aceasta s-a asociat cu Kim Kardashian pentru a putea pătrunde şi pe continentul american, intuind că celebritatea lui Kim îi va aduce şi recunoaşterea şi implicit, vânzări substanţiale în SUA.

Uups!