Ups!

Uups! Francesco Murano vs. Acne

Verdict.ro
October 11, 2019 13:20 PM

Remarcăm o nouă tendință ce se conturează în zona încălțămintei pentru acest sezon evidențiată cel mai bine de pantofii imaginați de Francesco Murano și de Acne. Aceștia sunt atât de asemănători, cel puțin din față, încât este cu adevărat dificil să îi deosebești!

Uups! Francesco Murano vs. Acne

Este vorba despre un model inedit de pantof, cu vârful foarte pătrățos – în aliniere perfectă cu tendințele recente în domeniu. Ineditul vine însă din iluzia optică oferită de acești pantofi, ce par efectiv un model stiletto, cu vârful ascuțit, așezat pe o talpă lată, asemenătoare unei plăci, din același material.

In luna ianuarie 2019, Acne Studios își prezenta colecția de toamnă/iarnă 2019-2020, o colecție plină de personalitate, ce pune accent pe piesele esențiale din garderoba feminină, interpretate în multe ținute sub influența masculină. Pantofii, cu adevărat inediți, evidențiază această dualitate: ascuțit (feminin), dar pătrat (masculin), sexy, dar în același timp rezervat.

Ei bine, aproape aceiași pantofi se regăsesc și în propunerile lui Francesco Murano, un tânăr designer italian, absolvent al Istituto Europeo di Design din Milano și câștigător premiului pentru cea mai bună colecție oferit de Camera Nazionale Moda Italiana. Murano a propus o colecție ce include și vedeta de astăzi, pantofii inediți identificați și la Acne.

Uups!