Ups!

Uups! Fusta midi bej revine în tendinţe! Burberry vs. Prada

irina.letitia
April 29, 2019 19:07 PM

Ai putea spune că o fustă midi bej nu este chiar o inovaţie în modă şi îţi vom da dreptate. Vorbim poate de unul dintre cele mai „basic” item-uri din garderoba feminină. Insă dacă vorbim despre o fustă midi bej, parte peste parte, cu un volan discret vertical, care se prelungeşte pe tivul fustei, atunci putem vorbi despre o piesă care atrage atenţia, mai ales dacă o regăsim în două colecţii 2019 diferite.

Fusta midi bej revine în tendinţe! Burberry vs. Prada

Aşadar, în mai 2018, Miuccia Prada îşi prezenta colecţia Resort 2019 la NewYork. O colecţie Prada puternic inspirată de anii 90, atât din punct de vedere al siluetelor, cât şi al imprimeurilor şi al stylingului. Prada a readus în atenţie cu această ocazie fusta cu talie joasă. Printre modelele prezentate, se află şi fusta despre care vorbim astăzi.

Câteva luni mai târziu, în septembrie 2018, Ricardo Tisci propunea pentru Burberry, colecţia de primăvară 2019, un model de fustă extrem de similar. Schimbăm materialul, nuanţa ( vorbim în acest caz de un bej mai închis, spre camel)  şi amplasarea taliei şi avem fusta Prada în toată frumuseţea.

Uups!