Ups!

Uups! Geanta 3 în 1: Givenchy, Celine sau Fendi?

Verdict.ro
January 7, 2020 15:02 PM

Ce faci când îți placea prea mult o geantă? Porți 3! Desigur, nu chiar 3 poșete diferte, ci un model 3 în 1. Brandurile iubesc atât de mult acest model, încât ni-l propun în diferite formule cei de la Givenchy, Fendi și clasicul, Old Celine.

Uups! Geanta 3 în 1: Givenchy, Celine sau Fendi?

Un model de geantă intrigant, dar practic, o soluție 3 în 1 rapid îmbrățișată atât de designeri, cât și de cumpărători. Nu este prima oară însă când brandurile de lux se inspiră una de la celalată, cum este situația de față.

Givenchy a lansat modelul GV3 Multi pouch, iar Fendi ne propune The Triplette Pouch,  două modele aproape identice, care cu siguranță, în absența însemnelor specifice brandurilor, ne-ar induce în eroare.

Celine însă este ”veteranul” competiției, iar Trio Bag, lansată pe vremea în care Phoebe Philo se afla la direcția artistică a brandului.

Old Celine Trio Bag
Old Celine Trio Bag

 

Geanta a făcut furori la momentul lansării, în anul 2011, fiind o piesă IT și o adevărată comoară vintage, din epoca #OldCeline. De atunci, modelul a inspirat branduri mai cunoscute și mai puțin cunoscute.

Uups!