Ups!

Uups! Geanta pungă, de la Celine la Vetements!

Verdict.ro
March 9, 2020 20:28 PM

Sezonul acesta vom avea ocazia să revedem un item pe care l-am cam neglijat în ultima perioadă: geanta plic maxi, tip pungă! Iată ce branduri o propun în primăvara lui 2020 și de unde s-au inspirat!

Uups! Geanta pungă, de la Celine la Vetements!

Iată că moda anilor 2010 revine puternic în tendințele actuale. Incă de anul trecut am avut parte de o infuzie consistentă de flashback din urmă cu 20 de ani, anii 2000 reflectându-se într-o serie de direcții vestimentare, de la cele sport, la cele mai elegante.

Bella Hadid sau Kendall Jenner sunt două dintre vedetele care profită din plin de acest trend și sunt un reper de stil pentru cele ce vor să poarte haine inspirate din acea decadă.

Mai departe însă, vine rândul anilor 2010 să îşi pună amprenta pe moda actuală, propunându-ne câteva surse de inspiraţie apărute în acea perioadă.

Avem aici cele două item-uri în discuție de azi: câte o geantă plic tip pungă, o piesă Celine și una Vetements.

Prima dintre ele aparţine colecţiei Celine toamnă/iarnă din 2013. Pe atunci, director creativ al casei, Phoebe Philo, unul dintre cei mai apreciaţi designeri contemporani, a propus un tip de geantă nonconformistă: un plic ce aducea perfect cu o pungă de hârtie, ambalaj tipic pe continentul american.

La o distanţă de 7 ani, brandul Vetements vine cu o idee similară pentru colecţia de toamnă/iarnă 2020-2021.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

FALL WINTER 2021 SHOWROOM SNEAK PEAK #NEWVETEMENTS

O postare distribuită de VETEMENTS (@vetements_official) pe

Brandul francez ne propune un model de geantă plic ce seamnănă foarte bine cu cel de la Celine. E drept, modeul Vetements are o alură mai brută, mai nefinisată, însă respectă aceleaşi coordonate, chiar şi la nivel cromatic. O geantă din piele bej, tip plic supradimensionat, întors la capăt, ca o pungă de hârtie de la un celebru lanţ de fast food american.

Uups!