Ups!

Uups! Givenchy vs. Off White

iulia.statie
April 26, 2020 18:37 PM

Off White mereu surprinde prin cele mai inedite abordări, însă de data aceasta, nu totul este original. La prezentarea pentru primăvară/vară, o anumită rochie glamuroasă ne-a atras atenția și ne-a dat ocazia pentru un nou ‚Uups’, ținând cont că toată lumea a mai văzut creația undeva.

Uups! Givenchy vs. Off White

Casa de Modă Givenchy ne-a obișnuit cu piesele vestimentare pline de glamour, cu o abordare fină a clasicului combinat cu excentricul prezent, oferind rochii de seară extravagante, piese din materiale fine, transformându-le prin tot felul de accesorii, cum ar fi penele sau drapajele statament. Și de această dată, pentru prezentarea de modă pentru primăvară/vară 2020, brand-ul a venit cu unele dintre cele mai frumoase rochii de seară prezente pe podiumurile de modă, însă o anumită rochie ne-a atras atenția în mod special.

Unită doar pe un umăr, în amintirea rochiilor purtate de femeile romane în trecut și cu o abordare fresh prin exagerarea unei mâneci bufante, iar partea de jos decorată cu o dantelă subtilă și voal, rochia albă prezentată de Givenchy reprezintă un tribut adus feminității și delicateții,

La o lună distanță, Off White aducea pe podiumul pentru colecția de toamnă 2020 o altă rochie albă, însă combinată în modul inedit al lui Virgil Abloh, cu un hanorac sport. Designerul combină cu o naturalețe aparte piese din materiale total opuse, niciodată neștiind ce o să aducă în fața ta: o ținută casual, una glamour sau pur și simplu o combinație? Totuși, de data aceasta, dacă stăm bine să ne uităm la rochia comentată și eliminăm hanoracul sport, se pare că undeva Givenchy a fost pe post de inspirație.

Cu aceeași exagerare a mânecii, prindere a rochiei și formă a creației, fără hanoracul ales aceasta devine…Givenchy!

Uups!