Ups!

Uups! Jean Paul Gaultier vs. Balmain

Verdict.ro
October 25, 2019 12:44 PM

Două imagini aproape în oglindă, însă care în mod surprinzător, nu aparţin aceluiaşi brand. Jean Paul Gaultier a creat rochia din denim, din stânga, ce a inspirat cât se poate de evident, creaţia Balmain din partea dreaptă!

Uups! Jean Paul Gaultier vs. Balmain

In colecţia de primăvară-vară 2007, Jean Paul Gaultier a prezentat o piesă reprezentativă pentru anii 2000, decadă care influenţează puternic moda actuală. Rochia cu un design extrem de elegant, demnă de o ceremonie somptuoasă, a fost reinterpretată cu ajutorul unui material destinat de obicei ţinutelor casual, denimul. A rezultat o rochie de seară, strapless, accesorizată cu un joc de pene în degrade şi pentru a completa peisajul unui outfit black tie, cu o pereche de mănuşi lungi bleumarin.

Pentru 2020, Olivier Rousteing ne propune în colecţia Resort o piesă izbitor de similară cu rochia Gaultier din anii 2000. Intr-o colecţie ce face trimitere la eternul „vis american”, aşa cum însuşi designerul a descris-o, admirăm o creaţie din denim, cu o terminaţie amplă din pene.

Simplă coincidenţă sau copie? Uups!