Ups!

Uups! Kim Kardashian a copiat un look Maison Margiela?

Verdict.ro
June 18, 2019 14:33 PM

Când am văzut prima oară imaginile postate de Kim Kardashian, cu ocazie lansării unei ediții limitate de make-up,  am fost impresionați de look-ul fără cusur, dar și de imaginația stilistului care a conceput ținuta accesorizată cu un buchet de trandafiri albi. Totuși, conceptul de styling nu este chiar original, întrucât îl regăsim într-o campanie a casei Maison Margiela din 2006.

Uups! Kim Kardashian a copiat un look Maison Margiela?

Așadar, pentru sezonul de primăvară/vară 2006, Martin Margiela a propus o colecție creată în jurul destructurării pieselor vestimentare, motiv pentru care mare parte din ele sunt prezentate în procesul de construcție: pantaloni deșirați, rochii nefinisate. Unul din look-urile propuse de Margiela este compus dintr-o pereche de pantaloni lungi albi și un top improvizat original dintr-un buchet de trandafiri albi, ce simulează un corset.

Același look se regăsește și în campania KKW Beauty, destinată colecției Birdal lansată de Kim cu prilejul aniversării căsătoriei sale.  Kim a pozat îmbrăcată într-o fustă conică albă și același top din trandafiri albi.

Nu știm cu exactitate dacă este o coincidență sau dacă reality star-ul a împrumutat cu bună știință ideea de styling, însă în absența oricărei creditări, suntem îndreptățiți să spunem: ”Ups!”