Ups!

Uups! Louis Vuitton vs. The Peter Do

Verdict.ro
June 5, 2019 15:08 PM

Gigi Hadid este o prezență care face valuri oriunde își face apariție! Celebrul model a participat la decernarea premiilor CFDA, unde a purtat o ținută care a stârnit reale controverse, atât din punct de vedere al combinației de piese alese, cât și a sursei de inspirație.

Uups! Louis Vuitton vs. The Peter Do

Așadar, Gigi a pășit pe covorul roz de această dată, într-o ținută bleu, Louis Vuitton, creată de Virgil Abloh, designerul liniei masculine al casei de modă franceze. Tinuta complexă a fost compusă din mai multe piese suprapuse: pantaloni, o fustă plisată și un sacou supradimensionat, completate de o geantă în aceeași culoare.

Gigi are marele avantaj de a arăta perfect în orice ținută alege să poarte, chiar și în acest caz, unde cele mai multe voci au concluzionat că outfitul este puțin prea mult și că pare compus în grabă și nehotărât. Nu știm exact cum a decis Gigi Hadid să poarte acest ansamblu vestimentar, însă știm sigur că ideea am mai văzut-o undeva. Mai exact, în campania dedicată sezonului de toamnă/iarnă 2019 a brandului Peter Do.

Tinută Peter Do

Dacă nu ai auzit până acum despre acesta, Peter Do este relativ nou pe piață, fiind un brand lansat la începutul lui 2018. Cu toate acestea, designerul său are o experiență consistentă în lumea modei. Peter Do a fost primit premiul LVMH după absolvirea studiilor de modă și a lucrat la Celine, alături de Phoebe Philo. Mai apoi, designerul a colaborat cu Derek Lam pentru ca în urmă cu peste un an să își lanseze propriul brand.

Așadar, avem în față două ținute, extrem de similare, una creată de un nume foarte în vogă acum, Virgil Abloh, cealaltă de un designer mai puțin renumit, însă cel puțin aparent, mai creativ.

Uups!