Ups!

Uups! Magda Butrym vs. Saint Laurent

Verdict.ro
May 31, 2019 16:33 PM

Magda Butrym s-a inspirat puţin prea îndeaproape din colecţia de toamnă/iarnă 2018 semnată Saint Laurent, iar rezultatul este o asemănare izbitoare între cele două rochii propuse de cele două case de modă.

Estetica colecţiei de toamnă-iarnă 2018 Saint Laurent, realizată sub direcţia lui Anthony Vaccarello, a fost în spiritul rock’n’roll, feminină şi îndrăzneaţă totodată. Rochia de faţă, o piesă sexy, mini, cu un joc de drapaje, atât în zona decolteului, cât şi a fustei, este o vedetă a casei de modă franceze.

Uups! Magda Butrym vs. Saint Laurent

Un model atât de reuşit, încât a inspirat o mulţime de alte branduri să îi urmeze exemplul, uneori prea fidel. Magda Butrym, un brand foarte cool, fondat în 2014 de către designerul Magdalena Butrym şi partenera sa de afaceri Aleksandra Halemba, a fost purtat de-a lungul timpului de celebrităţi precum Chrissy Teigen, Olivia Wilde, Emily Ratajkowski sau surorile Kardashian.

Brandul de origine poloneză propune în colecţia actuală o rochie aproape identică celei de la Saint Laurent. Imprimeul floral, designul rochiei şi artificiile stilistice trădează o admiraţie puternică pentru creaţiile Saint Laurent, ba chiar, la limită, o copiere a uneia dintre acestea.

Uups!