Ups!

Uups! Micro-geanta Jacquemus vs. Valentino

Verdict.ro
December 13, 2019 12:25 PM

Anul acesta, accesoriile s-au aflat la extreme de nebănuit. Gențile exagerat de mari au co-existat perfect cu gențile incredibil de mici, iar brandul Jacquemus este principalul promotor al acestor piese. După ce a prezentat lumii o poșetă minusculă, un accesoriu de lux nonconformist și pur estetic, alte branduri i-au urmat exemplul. Valentino este unul dintre acestea.

Uups! Micro-geanta Jacquemus vs. Valentino

Așadar, de o parte avem micro-geanta Jacquemus, de altă parte cea de la Valentino.  La începutul acestui an, întreaga lume a modei distribuia frenetic imagini cu cea mai nouă găselniță a brandului francez: Le Chiquito mini bag. Această geantă exagerat de mică, mai degrabă un breloc, a devenit rapid favorita vedetelor și a influencerilor, fiind desigur și foarte ”instagramabilă”.

Cum era și firesc, piesa a devenit sursă de inspirație și pentru alte branduri, care încurajate de succesul său răsunător, au propus ulterior variante proprii ale micro-genții. Valentino spre exemplu a creat pentru cântăreața Lizzo o poșetă minusculă, pe care aceasta a purtat-o la American Music Awards 2019.

Piesa este rezultatul unei colaborări cu Obvious Plant, un comediant cunoscut pentru farsele sale satirice. Geanta albă purtată de cântăreață face parte dintr-o serie de 3 micro-poșete, pe care Obvious Plant denumit-o „Valentino Garavani VSling Bags”.

Si în cazul acesta, micro-geanta a devenit rapid o vedetă de sine stătătoare, urmând îndeaproape destinul predecesoarei sale, Le Chiquito mini.