Ups!

Uups! Mugler vs. Givenchy

iulia.statie
November 12, 2020 17:53 PM

Nu doar pe podium și în magazine putem observa că anumite brand-uri au creații aproape la fel. Atunci când vedetele poartă ținute asemănătoare la evenimente, dar casele de modă sunt diferite, atunci avem material pentru un nou Uups!.

Uups! Mugler vs. Givenchy

De data aceasta, doi titani din lumea modei, anume Mugler și Givenchy, au avut două creații extrem de asemănătoare, iar vedetele ce le-au afișat pot trece ușor ca fiind unele dintre cele mai nonconformiste din industrie. Cu siguranță, toți ne-am bucurat de premiile VMA și AMA, inclusiv celebritățile ce au putut să îmbrace outfit-uri demne de covorul roșu. Cu mai mult sau mai puțin glamour, cu rochii demne de Oscar sau ținute casual, acestea au sărbătorit chiar și ceremoniile online.

Nu mare ne-a fost mirarea să le vedem pe Miley Cyrus și pe Doja Cat în ținute extrem de senzuale, cu un twist modern, dar, totuși, cu goliciunea aferentă, preferată de cele două. Cyrus a ales o ținută Mugler, un brand ce nu ezită să surprindă prin creații extravagante, decupaje sexy și produse ultra feminine, așa că această rochie transparentă aleasă de cântăreață nu surprinde foarte tare, deși putem spune că a strălucit cu siguranță.

Totuși, Mugler nu este singurul brand ce a adus o astfel de rochie transparentă în atenția publicului. Deși, aplicațiile glamuroase sunt diferite, iar creația aleasă de Miley are și un decupaj pe picior, are multe în comun cu o piesă Givenchy, aleasă de Doja Cat.

Pe când la Mugler nu ne surprinde creația, pentru Givenchy, ce și-a cimentat drumul în industria modei printr-o eleganță absolută, volume și detalii surprinzătoare, piesa pare puțin prea simplistă. Este evidentă tușa brand-ului prin aplicațiile argintii, casa de modă jucându-se foarte mult cu aceste artificii, alegând pene, franjuri, dar și paiete pentru înfrumusețare.

Nici mânușile din dotare nu schimbă situația, pentru că, chiar la prima vedere, Givenchy și Mugler au aproape aceeași piesă. Uups!