Ups!

Uups! Never fully dressed vs. Marine Serre

Verdict.ro
November 12, 2019 23:43 PM

Dacă îţi plac imprimeurile, cu siguranţă ai remarcat print-ul lunar pe care ni-l propune de ceva timp brandul Marine Serre! In consecinţă, ai recunoscut imediat originalul şi faptul că un alt brand s-a inspirat din succesul Marine Serre şi ne propune un costum cu un imprimeu aproape indentic! Uups!

Uups! Never fully dressed vs. Marine Serre

Marine Serre este un brand foarte căutat la ora actuală, cu o istorie destul de recentă. Lansat în 2017, odată cu prima sa colecţie, brandul francez s-a remarcat rapid prin stilul nononcoformist, dar mai ales printr-un imprimeu reprezentativ pe care l-am putut admira de-a lungul sezoanelor. Este vorba despre print-ul lunar, pe care îl regăsim într-o mulţime de piese ale mărcii: bluze, pantaloni, încălţăminte.

View this post on Instagram

@dualipa in her all-over moon catsuit before her Tokyo performance styled by @lorenzoposocco ? .
Now available at:
@10corsocomo 
@boontheshop_cheongdam 
@thebrokenarm 
@doverstreetmarketginza 
@doverstreetmarketlondon 
@doverstreetmarketnewyork 
@doverstreetmarketsingapore @doverstreetmarketbeijing 
@galerieslafayette 
@h_lorenzo 
@hugchina
@joycehk
@matchesfashion
@nordstrom
@openingceremony
@plumconcept
@railstore
@raremarket_official
@smets_store
@ssense
@storm_copenhagen
@_tasoni_
@totokaelo

A post shared by MARINE SERRE – FUTUREWEAR (@marineserre_official) on

Dua Lipa, Beyonce, Inna, Lidia Buble sunt o parte din vedetele care au îmbrăcat deja piese de la Marine Serre, însă lista este mult mai cuprinzătoare.

De cealaltă parte, avem brandul Never Fully Dressed, un brand londonez lansat în 2007. In noua colecţie propusă de Never Fully Dressed putem admira un deux pieces bleumarin, cu un imprimeu extrem de familiar. Costumul „The Moon Dynasty” ne aduce aminte de colecţiile Marine Serre, datorită imprimeului lunar pe care îl regăsim în ambele cazuri.

Uups!