Ups!

Uups! Oscar de la Renta vs. Valentino

iulia.statie
May 15, 2020 17:21 PM

Oscar de la Renta și Valentino, două case de modă extrem de puternice și faimoase, cu viziuni ce au cucerit publicul de-a lungul timpului, au prezentat aceeași rochie în colecțiile lor, ceea ce nouă ne-a dat ocazia pentru un nou ‘Ups!’, pentru că nu putem să trecem nimic cu vederea, deși suspinăm la fiecare colecție pe care o prezintă.

Uups! Oscar de la Renta vs. Valentino

Oscar de la Renta mereu are colecții feminine și elegante, piesele fiind adorate de vedete pentru a le purta pe covorul roșu sau de membri Familiei Regale, bunul gust fiind incorporat în această casă de modă. Deși de fiecare dată, brand-ul respectă această linie distinsă, uneori mai avem parte și de câte o relaxare în ceea ce privește piesele, mergând pe o linie de eleganță stinsă, fără a se îndepărta de design-ul clasic, dar și pentru a avea accente moderne.

Oscar de la Renta prezenta în colecția de toamnă 2020 o rochie ce la început poate părea basic. Cu decolteu bărcuță, mâneci foarte puțin bufante la bază și fustă fluidă, rochia pare alegerea perfectă pentru zilele de toamnă, atunci când nu știi exact ce poți să porți, fiind prea cald pentru pulovere, dar prea frig pentru fustele mini. Cu o reinterpretare a dungilor, un print ce nu este la fel de violent ca animal print-ul, dar totuși, rămâne în trend-uri, Oscar de la Renta prezintă o creație cu accente moderne, păstrând o linie feminină, clasică.

În colecții, la Valentino, în schimb, totul este o explozie.Nu știi exact cu ce o să vină nou casa de modă, prezentând atât piese transparente, ținute clean, print-uri florale, accente grunge, dar și volume ample. Putem spune că brand-ul se joacă de fiecare dată cu colecțiile, aducând ceva pentru toate gusturile. În 2017, pentru colecția de toamnă, casa de modă aducea în fața publicului o rochie turcoaz, cu linii fine, albe, ce cumva se potrivește perfect cu viziunea Oscar de la Renta din 2020, singura diferență fiind gulerul stil maletă.

Acum, ce ne facem cu Oscar de la Renta?

Uups!