Ups!

Uups! Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, acum şi la Uterque

Verdict.ro
July 21, 2019 10:00 AM

La puţin peste un an de la nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle, ţinutele alese de mireasă încă fascinează. Dovada clară stă faptul că cea de-a doua rochie purtată de ducesă la nuntă i-a inspirat pe cei de la Uterque să creeze un model aproape identic!

Uups! Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, acum şi la Uterque

Pentru recepţia ce a urmat nunţii regale, Meghan Markle şi-a schimbat rochia de mireasă, alegând pentru a doua ţinută o rochie albă de la Stella McCartney. Creaţia superbă a fost realizată din mătase, cu un design foarte simplu şi cu un guler înalt, pe gât. Alegerea rochiei nu a fost una întâmplătoare. Mireasa a ales un designer englez, dar totodată un designer cu rădăcini americane, mama Stellei fiind originară din SUA.

Preţul rochiei, disponibilă online, este de 3500 de lire.

In noua colecţie, Uterque ne prezintă un model aproape identic de rochie cu cel purtat de ducesa de Sussex în ziua nunţii. O piesă elegantă, o rochie lungă, simplă, stil „halter”, întocmai ca cea de la Stella McCartney.

Singura diferenţă notabilă este în zona şoldurilor, unde rochia Uterque are nişte falduri subtile. Preţul acesteia este în mod evident mult mai accesibil, de 995 de lei.

Iată deci, cum te poţi îmbrăca exact ca Meghan Markle în ziua nunţii, cu un buget mult mai mic! Deşi admirăm rochia, nu putem să nu spunem „Ups!” Uterque.